Karácsonyi Őrület

Közeledik a karácsonyi ŐRÜLET!


Mostani, felgyorsult világunkban mindent rögtön akarunk, és ha megvan, rohanunk tovább. Észre sem vesszük, ha elértünk, megkaptunk valamit. 
Többet és többet, jobbat és jobbat, olcsóbban, és még olcsóbban!

Sokan és sokat rendelünk olcsó,külföldi webáruházakból, és amikor a kezünkbe kapjuk a megrendelt terméket, bizony van amikor csalódunk, Nem olyan a minősége, a nagysága, a színe, az anyaga..., Rendelésnél nagy körültekintésre hívom fel a figyelmeteket. Fontos, hogy megnézzétek a visszajelzéseket, amiket a vevők adnak az eladónak.

Egy másik negatívum a hosszú szállítási idő. Ha nem rögtön kell, vagy előre tudunk gondolkodni, akkor ez nem gond, de az a tapasztalatom, hogy manapság minden AZONNAL KELL!!!

Viszont, ha igényes termékre és nem tucatárura vágysz, én a Magyar kézműveseket ajánlom.
Nagyon sok olyan alkotó van, aki tényleg bele teszi a szívét a termékébe. 


Szeretettel ajánlom a saját termékeim, amiket itt nézhetsz meg:MaJade Ékszer

Ha van saját elképzelésed, kívánságod, hogy milyen követ szeretnél a rendelni kívánt tárgyba, külön jelezd a majade.ekszer@gmail.com oldalon.

Az Orgon energia ékszerek különleges energiát képviselnek. Segítenek minket a mindennapi életben. Semlegesítik a negativ rezgéseket környezetünkben. Vevőim körében sokszor az intuíció segít a választásban. Megszólitja őket egy medál, kulcstartó, vagy épp egy piramis,és abban"véletlenül" pont olyan kő van, amire nekik szükségük van abban az élethelyzetben, amiben épp vannak.









Látogass el a BOLTomba, szeretettel várlak !

 Maja

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések