Mesterkristályok.... mit is jelent ez?

Mesterkristályok


A Mesterkristályok a DNS-sel vannak összefüggésben. Mindegyik kristály más frekvencián, és más számmal rezeg össze és egy-egy DNS szálhoz kapcsolódik.

A tizenkét Mesterkristály: Ametiszt-Hegyikristály-Tigrisszem-Rózsakvarc-Szodalit-Citrin-Labradorit-Pirit-Szugilit-Rodokrozit-Csaorit-Szelenit

Fogalmuk a 2000- es évek elejéről való. Csatornázás útján hozta le az információt egy médium, Kuthumi nagyúr, Afrikában. A kristályok egy beavatási utat jelképeztek, melyek segitségével az ember egy magasabb rezgésszintre tudott emlkedni.

A neten való kutakodásaim alapján arra jutottam, hogy az átlag ember nem lesz Mester a használatuktól. A Mesterré válás egy belső utazás, melynek sok fokozata van.  A csatornázások is változtak, 2000 óta...A befogadó készség..., a   beavatás...egy folyamat, melyen átmész....a kristályok magukban nem elegendők.

Másik dolog, a kristályok kérdése. Azóta sok minden változott. Például  Szugilitet elég nehéz beszerezni, legalábbis igazit.
A Szelenit nagyon könnyen elpattan, vízben oldódik. Helyette tejkvarcot szoktak használni, de azért ugye az nem ugyanaz. 

Ugyanakkor ne becsüljük le a krisályok erejét. Rajtunk áll, hogy miben hiszünk, és hova tudunk fejlődni segitségükkel. 

Az első kristály, amivel foglalkozunk, az Ametiszt.


Numerológilag 8-as számhoz köthető.
Erős alapot alakít ki, segít visszataláln az isteni tervhez.
Az Ametiszt a koronacsakra köve.Javítja a koncentrálókészséget, gyorsítja spirituális fejlődésünket.
Összekapcsolja a fizikai, érzelmi,szellemi testünk a spirituálissal.
Tisztítja és védi auránkat. Fejleszti az önzetlenséget , nyugtatja az agyat és az idegrendszert. Segít a jó döntések meghozatalában.

A következő részben a Hegyikristályt,Tigrisszemet és a Rózsakvarcot vesszük górcső alá.

Böjtös- Tölgyfa Mária

face: MaJade Ékszer







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések