Mi lenne, ha....


A BOLT linkje 

Mi lenne,ha …?          

Mi lenne, ha most, így Karácsony után, MI lennénk a középpontban? Anyák, feleségek anyósok, menyek…és még sorolhatnám, azok akiknek nem úgy alakult a Karácsony, ahogy szerették volna, akik túlhajszolták magukat, akik végre pihenni, feltöltődni akarnak, felkészülni az új évre, vagy még jobban akarják érezni magukat a bőrükben…

Helyezd magad a középpontba. A TE középpontodba! Mert kinek légy fontos, ha nem önmagadnak?
Az első mesteremtől tanultam: Mindenki nagyon fontos, de ÉN vagyok a legfontosabb! És ezt nem önző, nárcisztikus módon kell értelmezni, hanem a szó legszeretettelibb módján. Ha nem adod meg önmagadnak azt a szeretetet, törődést, ami jár, ha nem szereted magad, akkor hogy várd el mástól, hogy szeressen?
7000.- Ft 

Karácsony után ez még jobban előtérbe kerülhet. Felszínre jöhetett sok elfojtott indulat, sérelem, bántás, fájdalom, amikkel a hétköznapokban nem foglalkoztunk.
Ha kiégettnek, fáradtnak érezzük magunkat, akkor bizony itt az idő, hogy váltsunk. Nézőpontot, perspektívát, célokat, hitet.

Turbózzuk fel magunkat a jövő évre!
Kezdjük úgy az évet, hogy azt érezzük, minket nem állíthat meg semmi és senki! Töltsük fel magunkat energiával, célokkal.
Ebben nagy segitséget jelenthetnek az ásványok és az Orgon energia ékszerek. Jó társunk lehet a mindennapokban egy szép nyaklánc, karkötő, kulcstartó... Nemcsak szép és esztétikus ékszerek, hanem semlegesítik a környezetünkben és a bennünk lévő negatív energiákat. Fizikai és lelki síkon hatnak.
5000.- Ft


Mi lenne, ha megengednénk magunknak a luxust, a „különleges vagyok” érzést….
Most BUÉK kampányt indítok, hogy Hozzád is eljuthasson az a medál, ásvány, dísztárgy, ami segíti a jövő évedet.
Megszólít, és ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy a tiéd legyen? Ezt az érzést ne hagyd figyelmen kívül! Hallgass a megérzéseidre! Szerezd meg, hogy fényesítse a jövő évedet!
És íme…
Sok szeretettel: Maja
MaJade Ékszer Design

Ui: Az ékszerek megrendelhetőek, és további info/ ár,méret, több kép stb/
 a : majade.ekszer@gmail.com e-mail címen, vagy
a Facén:Majade Ékszer  oldalon priviben
Fizetés: Barion, Paypal, számlaszámra való utalás.

Több ékszert itt találhatsz: BOLT


3500Ft

2500.-Ft
3000.-Ft
5000Ft
 7500Ft
 4500Ft.-
 4500Ft-.
4000Ft-.
 4000Ft-.
4500Ft.-
4000.-Ft

A többi ékszert itt megnézheted.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések