A KÉK MAJOM

A Kék Majom a Maja naptárban egy hullámot jelez....

Ez a jegy alattomos, szélhámos, érzéketklen, szóval, ha olyan passzban vagyunk megkeseríthette a mai napunk Ha ma indokolatlanul feszült, érzékeny, nyugtalan voltál, az a Majomnak köszönhető. Holnap már könnyebb lesz, megigérem! 

Az elkövetkező tizenhárom nap arra tanít minket, hogyan vegyük könnyebben az életet, hogyan éljünk boldogan. Ha ma ezt nem éreztük, akkor van még mit tanulnunk! Figyelnünk kell a jelekre, hol kell változtatnunk, változnunk.

"Chuen jelképezi az isteni gyermeket, a gyermeket, aki örökké a nyi­tott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van."
forrás: Maja Orákulum

Legyünk ártatlan, isteni gyermekek! A nyitott szívűség mindig kifizetődő. Képzeld el magad egy ártatlan kétévesként. Gyerekkorunkban a játékosság, könnyedség, és boldogság állapotában voltunk. Nem kellett mindent megértenünk, a szívünkkel tudtuk a választ.
Ez kellene, hogy legyünk a természetes lelki állapotunk.

Chuen /a maja majom/ olyan helyzeteket hoz eléd, amelyekben megélheted érzelmeidet a maguk önvalójában. 
Általában azt tanítják nekünk, hogy komolyak, felelősségteljesek, merevek, cél orientált felnőttek legyünk.  Fedezzük fel spontán, isteni énünket! Mi lenne, ha lazítanánk a gyeplőn? Megállnánk és körbe néznénk, felfedeznénk életünk olyan részeit, melyeket eddig elhanyagoltuk, mert nincs rá idő.  
Nézőpont váltás! Legyen ez a következő tizenhérom nap mottója!


Böjtös-Tölgyfa Mária

ui: Te ismered már a saját Maja Galaktikus Szignatúrád?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések