Sárga Harcos Hullám 2020.01.24.


  Ma kezdődik a Sárga Harcos Hullámvarázs.




01.24.-02.05.

A Harcos az intelligencia ereje.
 Félelemnélküliség- elemezni

Ebben az időszakban a saját magunkért való kiállást, önmagunkba vetett hitünket gyakoroljuk.
Bízzunk abban, hogy képesek vagyunk bármire.
Gyakran oroszlánüvöltésre várunk és nem halljuk meg a szellem finom üzeneteit. A kételkedés és a félelem blokkolja a kibontakozásunkat. Bízzunk önmagunkban, belső hangunkban és az Isteni vezettetésben.
Cib (a Harcos maja neve) árnyékában az információ nem mindig tiszta Személyes vágyak és óhajok eltorzíthatják. Minden ember képes észlelni és megérteni az igazságot. A lényeg a tisztaságra való ráhangolódás, ez túlmutat az emberi vágyak és elmúlt tapasztalatok befolyásán.


Árnyoldal: A belső tudásban való bizalom hiánya, a szellemi vezetés képességének a hiánya, az értelem uralma, szívtelenség, hataloméhség, intellektuális arrogancia


Fényoldal: Az intuíció és a ráció harmóniája, egyesített működése, misztikus intelligencia, a kozmikus intelligenciával való egyesülés, a szellem közvetlen csatornája, galaktikus vezető, a vezettetésbe vetett, átfogó bizalom, kegyelem. A felsőbb tudatossággal való kapcsolat

Cib harmonikus bölcsessége a kegyelem, mely által az ember időle­gesen a létezés magasabb oktávjaiba emelkedik, vagy a menny ajándéka érinti meg. A kegyelem az isteni könyörület, mely gyakran úgy érkezik, mint egy kis haladék, egy dallam, mely körülölel szeretettel, védelem­mel és immunitással.
By Maja Orákulum

Ebben az időszakban még jobban felerősödik bennünk a vágy, hogy megélhessük a feladatunkat, amiért ide jöttünk. Ezért tenni, változtatni kell. Legyünk bátrak, s ugorjunk bele félelmeinkbe, s győzzük le árnyainkat, hogy igazi önvalónk kibontakozhasson az új energiában.

Böjtös- Tölgyfa Mária
CiMi


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések