2021 Világáthidaló

 

Fehér Világáthidaló Hullám

 


02.18.-03.02.

 

Maja orákulum:  6. VILÁGÁTHIDALÓ   (CIMI)

"Kiejtés: ki mi

Minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alá­zat, kinyilatkoztatás.

 

Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, nyitottunk új lehetőségek felé, oltottuk kíváncsiságunkat, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit, az elavult energiákat, hogy legyen helye az újnak. A mostani felgyorsult,kaotikus világban ez bizony manifesztálódhat eddigi életed teljes megváltozásában. Ebben az időszakban jobban átláthatjuk, megláthatjuk azokat a területeket, amiken változtatnunk kell, s ha ezt nem tesszük meg, az élet bizony közbeszól, s maga intézi el a változást, elengedést! Ezt fájdalmasan is megélhetjük, tragédiaként, negatívan, de megláthatjuk a miérteket és elfogadhatjuk is a változást. Ha bele engeded magad a történésekbe, megláthatod, megérezheted, hogy a rossz, miért nem az, s a szerinted jó, miért nem a Te utad.

Erősítsük meg magunkat, s ne féljünk az új kihívásoktól, feladatoktól. Bízzunk abban, hogy minden változás, elengedés, „kis halál” a fejlődésünket szolgálja! Minden okkal történik, ha rögtön nem is mutatkozik meg a cél.

Mielőtt új utakra térnénk, meg kell tisztítani a terepet, hogy befogadhassuk az újat.

A Világáthidaló az elengedésre, az alázatra tanít, és a megbocsátásra. Ha meg tudsz bocsátani, boldog tudsz lenni. Nem kötnek a múlt árnyai. Bocsáss meg önmagadnak és az is fontos, hogy másoknak is. Dobd el a rég lerágott csontokat, ne adj energiát a már nem aktuális dolgoknak. Ne hátrafelé nézz, ne a jövőt fürkészd. Ma, ma van, nem tegnap, és nem holnap.
A múlthoz való ragaszkodás korlátozza a lehetőségeket.

Ne feledd: ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik. Cimi leckéje magában az ellenállásban rejlik. Add át magad ítélkezések, elvárások nélkül.


Böjtös-Tölgyfa Mária

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések