2021 Tükör

 

Ma ismét új Hullám veszi kezdetét, ez a Fehér Tükör.

 

Az önfelismerés ereje,   Világosság - visszatükrözni

 

Levegő,   Észak

 

 


04.11-23

Ez a pecsét legbelső félelmeinket, elakadásainkat juttatja eszünkbe és fordít szembe velük. A Kígyó a megújulást, a feltöltődést hozta életünkbe. Használjuk energiáját a Tükör által felhozott elakadások megoldására.

Etznab/ a Tükör maja neve/ belépési pontot képvisel az időtlenségbe. A tükrök termében nincs helyes és helytelen, nincs jó és rossz - csak­is annak visszatükröződése van, ami van. Ahogy meg tanulod látni önmagad, meg tanulod érzelmi reakcióidat jeleknek tekinteni, melyek megmutatják, hol kell változtatnod.

 Minden erőteljes reakció egy em­berre, vagy helyzetre azt jelzi, hogy dolgoz­nod kell magadon. Vizsgáld meg, és használd fel, amit a tükörben látsz, hogy átalakíthasd nem jól működő hiedelemrendszeredet, negatív gondolataidat, és berögzült mintáidat. Ennek a tizenhárom napnak ez a küldetése számodra, de ne ijedj meg, a Tükör a legnagyobb segítőd, ha jól használod.

A hullám negyedik napjától a MAGnapokba lépünk, hogy saját MAGunkról elmélkedjünk, múltunkról, jövőnkről, amik a jelenben tükröződnek vissza. Kiemelten foglalkozzunk  MAGunkkal, életünkkel, élethelyzeteinkkel. A Tükör kiválóan visszatükrözi mindazt, amit meg kell  látnunk. Ne féljünk bele nézni, ha mégoly fájdalmas és félelmetes is, lásd önmagad, illúziók, hazugságok, félelmek nékül.

 

Jelmondata: „Én vagyok a tükrök mögötti igazság, Most átlépek a tükrön, a nagyobb valóságba.”

 

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések