2021 Kék Éjszaka Hullám

 

Kék Éjszaka /AKBAL/Hullámvarázs:

06.15.-27.

 


 

Akbal a misztérium, az utazás az énbe, a hely, ahová mindig visszavonulhatsz, hogy összegyűjthesd tapasztalásaid.  Akbal a lehetőségek hatalmas mezeje, mely az emberi érzelmek mélységeiben található. Ő jelképezi a belépést a "befelé tekintő" helyre, ahol hangot és látomást kap a tudattalan árnyék. Előjöhetnek a bennünk lévő korlátok, félelmek. Teremtsünk időt magunkra, az elmélyülésre, a befelé fordulásra.  Vizsgáljuk meg fájdalmainkat, sérelmeinket, korlátainkat. Ne ragaszkodjunk ezekhez a berögzülésekhez, hisz ezek akadályozzák életünket. Lássuk meg a pozitívumot, amit magukban hordoznak. Ne engedjük, hogy a látszólagos sötétség megfélemlítsen, elbizonytalanítson minket, hisz a sötétség hordozza a fény legnagyobb ígéretét.

 

Akik az előző hullámban megszenvedték a kutya, a szeretet energiáját, most, ha befelé tekintenek, megkaphatják a választ. Kulcsot a feloldásra.

 

03        Kék Éjszaka AKBAL

 [ak´bal]          Az ötletek ereje Intuíció - álmodni    Víz Nyugat

Árnyékoldal: Túlságosan belső és szubjektív beállítódás, önmagunk elvesztése a belső térben, depresszió, önbírálat, félelem a változástól, felszínesség, az értéktelenség és az elkülönültség érzete, önbecsülési problémák, „megrekedtség”

 

Fényoldal:      Csend, „gazdagság”, kreativitás, kozmikus bőség, derű, nyugalom, álomidő, az álmok energiája, tudatos álmodás, az álmok felfedezése, az álomszimbolika megfejtése, belső utazás, a magába záró sötétség, a belső világ kreativitása, a misztérium székhelye, a lélek szentélye, önelemző utazás, a belső látás és integráció, ami egybevonzza és egyesíti az álmot a megvalósító energiákkal

 

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések