Maja Asztrológia/Majom Hullám




Ma ismét új hullám veszi kezdetét, s ez nem más, mint a …


Kék Majom / CHUEN /   2019.11.20.-12.02.


„Chuen jelképezi az isteni gyermeket, a gyermeket, aki örökké a nyi­tott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van.
Chuen a kozmikus ébresztőóra. mely olyan helyzeteket teremt, melyek megváltoztatják, "felforgatják" néző­pontodat. Ilyenkor másként látod a dolgokat, mint egy jó vicc csat­tanójánál. Chuen esszenciája a felébredés. Csak egy pillanatra láss át a téged formáló kulturális transzon. Chuen a maja majom, a tréfacsináló, aki kibillent egyensúlyodból, vagy váratlan pillanatban kap el, hogy az új perspektíva ajándékát hozza el neked. A majom az örömöt kínálja fel neked, a képességet, hogy áthintázz az élet őserdejének fáin.”
Maja Orákulum

Az elmúlt tizenhárom nap sok felismerést, iránymutatást, ráébredést hozott sokunk életébe. Megláttuk a helyes utat, vagy épp belefutottunk olyan akadályokba, melyek végre felnyitották a szemünket: nem az a helyes út, amin épp járunk.. Mindenképp érdemes bele nézni a tükörbe, ha mégoly fájdalmas is, őszíntének kell lennünk magunkhoz.
A Majom feladata, hogy ráébresszen minket arra, hogy az életet lehet úgy is élni, hogy élvezzük ezt a néha rögös, fájdalmas, de felemelő csodálatos, szépségekkel teli utat itt a Földön. A Majom az őszinteség, az ártatlanság, a vidámság jegye. És legfőképp a nyíltszívűségé. Ha felvállaljuk önmagunkat, környezetünk, s önmagunk előtt, nincs „támadási felületünk”, ha nincs titkunk, ugyan mi az, amibe beleköthetnek? Ez lehet a legjobb „fegyverünk”.
Mai társadalmunk nem preferálja a boldogságot. Tele vagyunk panasszal, fájdalmakkal, Szinte bűntudatunk van, ha véletlenül boldogok vagyunk.
A Majom üzenete: lássuk meg az élet napos oldalát, ne féljünk boldognak lenni, vegyük könnyedebben a dolgokat. A humor, a más hozzáállás sok esetben megkönnyíti problémáink megoldását.


A Majom fenekestül felboríthatja életünk, s megmutathatja, másképp is lehet. Ha túl merevek vagyunk, akkor bizony kellemetlen, fájdalmas szituációkba is keveredhetünk.

A Majom hullám a Tzolkin tábla közepén kezdődik. Mag napok ezek, melyek még erősebb energiát hordoznak. Ezeken a napokon létezésünk MAGja munkálkodik bennünk, segítséget kapva a Maya csillagról /a Fiastyúk csillagkép 3. Csillaga/jövő energiák által.


Böjtös- Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések