Maja Asztrológia/Tükör Hullám


Kedves Látogató!

Holnap ismét új Hullám veszi kezdetét, ez a Fehér Tükör(ETZNAB).
11.07.-19.

A Tükör az önfelismerés ereje,  



Etznab / a tükör maja neve/színe a visszatükröző ezüst. Az ezüst az intuíciót és befogadó készséget jelképezi. Minden, ami létezik a hatalmasabb valóságot tükrözi. Az ezüst bepillantást ad a Nagy Misztériumba, meg­mutatja a dolgok tükröződését, olyannak, amilyenek valójában.


Ez a hullám legbelső félelmeinket, elakadásainkat juttatja eszünkbe és fordít szembe velük.
A tükrök termében nincs igazság, hamisság, illúzió…csak az van, ami van. Minden erőteljes reakciód egy helyzetre, vagy egy emberre, azt jelzi, hogy befele kell nézned, mert elakadásod van azzal, amit az adott szituáció mutat számodra. Vizsgáld meg, és használd fel, amit a tükörben látsz, hogy átalakíthasd hiedelemrendszeredet, negatív gondolataidat, és berögzült mintáidat.

Ez nem könnyű, kényelmesebb másokat okolnunk életünk alakulásáért.

Az előző Kígyó Hullámban sokan nagy lépésre szántuk magunkat. Aki kész a változásra, most nagy ugrást tett. A megújulás elkezdődött...


A Tükör hullám negyedik napjától a MAG napokba lépünk, ami a Tzolkin közepén található. Itt az idő, hogy saját MAGunkról elmélkedjünk, múltunkról, jövőnkről, amik a jelenben tükröződnek vissza. Most  foglalkozzunk  magunkkal, életünkkel, élethelyzeteinkkel. A Tükör kiválóan visszatükrözi mindazt, amit meg kell látnunk. Ne féljünk bele nézni, ha mégoly fájdalmas és félelmetes is….

A következő tizenhárom nap jelmondata: „Én vagyok a tükrök mögötti igazság, Most átlépek a tükrön, a nagyobb valóságba.”



Böjtös- Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések