Fehér Kutya Hullám


Kedves  Látogató!

A fehér Kutya Hullámmal búcsúzunk 2019-tól.

2019.12.29.- 2020. 01. 10.

Ez a jegy a szeretet, jóság, a hűség
pecsétje.

A következő tizenhárom nap ezeket a kérdésköröket öleli fel:
 Hűség-hűtlenség, feltétel nélküliség- feltételekhez kötöttség, irigység- szeretetözön, együttérzés- szívtelenség, féltékenység-bizalom…Ilyen sokrétű dolgokat boncolgat ez a hullám. Ezekből az érzésekből kapunk leckéket, mindenki olyanokat, ahol épp tart.

Fehér Kutya /OC/



„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok."
10
Fehér Kutya OC [ok]
A szív ereje Érzelem - szeretni
Levegő Észak
Árnyékoldalt:
Az érzelmi test kérdései, érzelmi drámák, birtoklási vágy, irigység, egoizmus, hűtlenség, féltékenység, az elkülönülés és a kivetettség képzete, a hűség és a kötelék félreértelmezése
Fényoldal:
Feltételnélküli szeretet, elkötelezettség, sorsod útitársai, sorstársak behívása és felismerése, rokonság, hasonló rezgések, a múlt feldolgozása, új kezdetek, szellemi erők, védelmezők és vezetők, szeretetözön, mély együttérzés, az anyagi világ, a testiség és az érzékek erőteljes átélése, az érzelmi blokkok feloldása

A Kutya a Tzolkin 10. Jegye, középen helyezkedik el, mint a szívünk.
Légy hű önmagadhoz, fordulj befelé, halld meg a szíved hangját! Kérdezd meg magadtól, jó úton haladsz-e, s mi az, ami igazán vezérel?
Milyen kapcsolatokat ápolsz, mi motiválja azokat?... Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, ha elég bátor és erős vagy feltenni őket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések