2020.03.17. Sárga Csillag Hullám


Sárga Csillag/LAMAT/ Hullámvarázs

2020.003.17.-29.


A Csillag az utolsó hulláma a 260 napos ciklusnak. 


Ezután ismét új spirál kezdődik, majd, újra indul a Tzolkin, /260 földi nap alatt kerüli meg a Vénusz a napot.

AMaják több naptárt is használtak, /fizikai, lelki ,szellemi sík.  A Tzolkin a lelki síkhoz tartozik.

Álljunk meg egy pillanatra, tekintsünk vissza az elmúlt időszakra. A Sas, az előző hullám,jó rálátást adhatott, honnan jöttünk, merre tartunk.

Vannak pillanatok az életben, mikor megrekedünk, s kilátástalannak látjuk jövőnket. Ilyenkor kell befele fordulnunk, önmagunk felé, hisz tudjuk a választ, csak rá kell hangolódnunk, hogy meg is halljuk, s elég bátrak legyünk megtenni.

A Csillag segíti kifényesedésünk. Hogy mit értek ezen? Megtanít fényesen ragyogni, kinyilatkoztatni belsőnk fényét. A harmónia, a belső béke felé terel minket. A Csillag a művészetek, a művészek jegye.... és mindenki művész valamiben. Na, ezt a dolgot kell megtalálnunk, s ha sikerült, el ne engedjük! Lesz idő, amikor majd ez segít a túlélésben, ez a belső fény, mely az utunkat mutatja a harmóniához, önmagunkhoz... a boldogságunkhoz. .. s MOST van itt az IDŐ

A Csillag üzenete bizony igazán időszerű. A mostani vírushelyzet sok mindenre ráébreszt bennünket.  Értékrendek kerülnek előtérbe. Nehéz, és mindenképpen MÁS lesz az elkövetkező időszak.
Használjuk jól ezt a leállást! Nagyon fontos, hogy ne ragaszkodjunk berögzült mintáinkhoz.

Nagy igazság, hogy minden rosszban van valami jó. Erre koncentráljunk, és ne hagyjuk, hogy a pánik elhatalmasodjon rajtunk!

Kívánok sok kitartást az elkövetkezendő hetekhez!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Szeretettel: Maja


Böjtös- Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések