A Sárkány Hullám


 

Ma újra kezdődik a Tzolkin tábla , mely tart 2020 03.30.-04.11.-ig



Az  első hullám a Sárkrányé.

A maják több naptárt használtak, a Tzolkint, ami 260 napból áll és megegyezik az ember fogantatásától a születésig eltelő idővel, (ez többek között 20 db 13 napos ciklusra osztható, amit Hullámvarázsnak hívunk.) és a Haabot is, ami 365 napból áll és megegyezik a Föld Nap körül megtett idővel.

A Tzolkinban 20 hullámvarázs van, minden jegynek egy, mely 13 napig tart.
A hullám első napján az aktuális pecsét háromszorosan van jelen. Az adott nap KIN-je, a Hullámvarázs első napja, és a nap vezető energiája.  Minden hullámnál az első nap hordozza legerősebben az adott hullám minőségét.


Sárkány:

Ez a mai nap egy új kör kezdetét is jelzi. A következő 260 napban újra lejátszuk a magunk kis játékait, és ha jól teljesítünk, felsőbb osztályba léphetünk.
Új lehetőségek, tervek, vágyak elindulása, felkészülni a jövőre, megszülni, mit akarunk....ez a Sárkány:

Az oszthatatlan ősvizek, a teremtés első hangja.

Jelmondata:

„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Azt gondolom, most ez igazán aktuális: bízni…. bízni abban, hogy minden jól alakul, hogy nem történik olyan amit nem tudunk elviselni, meglépni, kibírni.

Az ősbizalom most a legfontosabb életünkben. Akinek evvel elakadása van, most bizony gyakorolhat.
Nézzünk a felszín alá, ne féljünk a mélységekbe tekinteni. Bízzunk jelenlegi helyzetünkben. Nézzünk magunkba, s vizsgáltjuk meg a bizalommal, biztonsággal, önértékeléssel, mi a fontos számunkra? Mik a rövidebb és hosszabb távú terveink? Készítsünk ütemtervet a következő ciklusra.

A Sárkány az Ősanyát jelképezi. Légy saját anyád, s merj, a legfontosabb lenni önmagad számára! Ezt viszont nem szabad összekeverni az önzőséggel, egizmussal. Ez azt jelenti, fontosak vagyunk önmagunk számára és szeretjük magumkat annyira, hogy megtegyük a számunkra fontos dolgokat.

Élvezd a Létet, itt és most.

Böjtös-Tölgyfa Mária



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések