2020 04,12, A Tzolkin második Hulláma





Ma léptünk a Tzolkin második hullámvarázsába, ami a Varázslóé (04.12.-24.)

Fehér Varázsló. a mágia ereje.

 „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”


A Sárkány ellátott az induláshoz szükséges energiákkal. Ha igazán bele merted engedni magad, megérezhetted erejét!  Ősbizalom volt a jelszó.
 Neked hogy ment ebben a „semmisemolyan, mint máskor időkben?

A Varázsló abban segít, hogy láss, ne csak nézz! Lásd más szemmel a világod, nyisd ki az összes szemedet,  érzékszervedet, intuíciódat, megérzésed, a lelked és a tested receptorait.
Engedd be a csodákat az életedbe! A saját életedet éld, engedd el a megfeleléseket, elvárásokat, és tudd, TE magad vagy a VARÁZSLÓ!A Varázsló tudja a választ az összes kérdésre, ami most benned van.
Ezekben a napokban figyeld meg, hogyan jelenik meg életedben az irányítás, a kontroll, a hatalom, a manipuláció. Mennyire fontos neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan te szeretnéd? A manipuláció, s a hatalomvágy ennek a jegynek a legnagyobb árnya.
 Nem könnyű most, meglátni a valót, az igazságot. Rá kell hangolódnunk, és csak azt elhinni, meglátni, ami nekünk szól.
A Varázsló mos nagy segítségünkre lehet, hogy meglássuk a mindennapi csodákat, akár otthon, a négy fal között is. Rá tudjunk csodálkozni az ÉLET szépségeire, ami mindenki előtt ott van, csak a nagy rohanásban nem vesszük észre.
Légy őszinte magadhoz, és persze másokhoz is. Most rendezheted a soraidat.Az őszinteség nagy hatalom. Kapu a varázslat előtt, tárd ki! Láss, hallgass megérzéseidre, intuícióidra, álmaidra....


Böjtös- Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések