2020 Kék Kéz Hullám



Ma van a Kék Kéz /MANIK/ Hullám első nap

04.25-05.07.

Az elkövetkezendő tizenhárom nap jellemző energiái a következők:


„Manik a kapu, a nyílás, az átjáró egyik megértésből a másikba.
Ö jeleníti meg a "szépség útját", a képességet, hogy mindenben és önmagadban is meglásd a belső szépséget. A maják számára Manik jelképezi a szarvast, a gyengéd, derűsen éber vezetőt, aki gördülékeny szépséggel és nemességgel lép­del, megnyitva, feltárva mindent.”
By Maja Orákulum
           
A kéz hullámában a gyógyításé a főszerep. Ideális időszak ez a test, a lélek és a szellem megtisztítására és gyógyítására. Azt hiszem, most, eben az időszakban jól jön ez az energia.
Mindannyian rendelkezünk a gyógyítás képességével, és önmagunk tudjuk a legjobban, hogy melyik a legjobb számunkra. Építsük be életünkbe az elmúlt Varázsló tapasztalatait. Lássuk meg életünkben a fényt, a mindennapi varázslatot.  
A kéz a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés időszaka. Ne felejtsük, hogy kezünkben van a cselekvés varázsa. Arra tanít, hogy vedd észre életedben, ha sokat vállalsz. Figyelj arra, hogy amit elkezdtél, fejezd is be, kellő tudatossággal.
 A Kéz a kíváncsiság, a megismerés pecsétje is.

 Remélhetőleg hamarosan újraindul az élet. Ha jól gazdálkodtunk ezzel a „kényszer”
leállással, akkor bizony új szintre léphetünk. Már semmi sem lesz olyan, mint eddig, legalábbis remélem. Sokunknál új dimenzióba lép életünk. Átértékelődik a fontossági sorrendünk, az értékrendszerünk. Tisztábban látjuk majd az életünket.

„Te vagy a nyitott edény, melyben játszhat a fény…”

„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”



Böjtös-Tölgyfa Mária

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések