2020.06.16. Vihar Hullám


Ismét új hullámba lépünk….2020.06.16.-28.


Az elkövetkező tizenhárom nap a viharé. Készüljünk fel rá, hogy kisöpör mindent életünkből, ami már nem szolgál minket, ha akarjuk, ha nem. Engedjük bele magunkat ebbe az energiába és frissüljünk fel a vihar tisztító esői által. Ha az előző két Hullám után maradt még valami, amitől meg kell szabadulnunk akkor most ez is távozik életünkből. Van, amikor ez a legnehezebb. Felismerni és elengedni azt, amire már nincs szükségünk.
A Világáthidaló, az előző hullám, megnyitotta az utat felfelé, felsőbb énünk felé, hisz, mint a nevében is benne van, világokat köt össze. Lépjünk kapcsolatba magasabb eszenciánkkal, kérjük segítségét, akár mindennapi gondjainkra is….
A következő ciklusan talakulás, megtisztulás következik mely meg is ijeszthet minket. Nem kis szellőről, hanem viharról beszélünk. Felkavar, feldob, megforgat, aztán kiköp,aztán leejt.
Mindig a Hullám első napja a legerősebb. A hullám, a napi KIN és a vezető energia is ez a pecsét. A Vihar, már nemcsak egy kis szelecske, igazi vad, és energikus. Tisztuljunk meg, töltődjünk fel, élvezzük a szabadság extázisát, ne féljünk a változástól, az mindig jó, ha az első pillanatban nem is úgy tűnik.

„Ne félj a vihartól, inkább tanulj meg táncolni az esőben”


A Cauac  (a Vihar Maja neve)által megtestesített harmonikus bölcsesség a szabadság. Az az állapot, amikor nem korlátoz hit, karma, szükség vagy körülmény semmilyen választásodban vagy cselekedetedben. A szabadság a nyitott valóság, melyben tudod, hogy minden pillanatban tiéd a választás lehe­tősége. Ez a létállapot egyfajta belső valóság érzékelésből ered. Annak megértése ez, hogy te vagy a színész, aki bármely pillanatban bármilyen szerepet eljátszhat, anélkül, hogy hozzá kötődne. Életed kéziratával dolgozol, kötődéseiddel, észleléseiddel, hogy felszabadítsd őket. Ebből a perspektívából származik a legteljesebb szabadság: megtanulni termé­szetes harmóniában és egységben élni az Isten akaratával.
By Maja Orákulum

Böjtös- Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések