Világáthidaló

Fehér Világáthidaló Hullám

06.03-15.


Maja orákulum:  6. VILÁGÁTHIDALÓ   (CIMI)
"Kiejtés: ki mi
Minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alá­zat, kinyilatkoztatás.

Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, nyitottunk új lehetőségek felé, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit, az elavult energiákat, hogy legyen helye az újnak. A mostani felgyorsult világban ez bizony eddigi életed teljes megváltozását is jelentheti. Ebben az időszakban jobban átláthatjuk, megláthatjuk azokat a területeket, amiken változtatnunk kell. Van, amikor ezt mi nem akarjuk, ragaszkodunk régi életünkhöz. Ilyenkor van az, hogy az élet közbe szól. Ezt fájdalmasan is megélhetjük, tragédiaként, negatívan, de megláthatjuk a miérteket és elfogadhatjuk is a változást. Ha bele engedjük magunkat a történésekbe, megláthatjuk, hogy a rossz, miért nem az, s a szerinted jó, miért nem a Te utad.
Erősítsük meg magunkat, s ne féljünk az új kihívásoktól, feladatoktól. Bízzunk abban, hogy minden változás, elengedés, „kis halál” előnyünkre válik. Mindennek megvan az oka, ha azonnal nem is tapasztaljuk..
A Világáthidaló az elengedésre, az alázatra, és a megbocsátásra tanít. Bocsáss meg önmagadnak, bocsáss meg másoknak. A múlthoz való ragaszkodás korlátozza a lehetőségeket.
Ne feledd: ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik.

Böjtös- Tölgyfa Mária

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések