2020 Kék Éjszaka




Akbal a misztérium, az utazás az énbe,
a lehetőségek hatalmas mezeje, mely az emberi érzelmek mélységeiben található. Ő jelképezi a belépést a "befelé tekintő" helyre, ahol hangot és látomást kap a tudattalan árnyék. Előjöh
etnek a bennünk lévő korlátok, félelmek, olyan mélységekbe pillanthatunk bele, melyek akár meg is ijeszthetnek. Önmagunk mélységei, az életünk, a misztériumok, az álmok színtere az éjszaka, mely sötétségbe burkolódzik. Nekünk kell fellibentteni a fátylat, s a mélybe nézni. Teremtsünk időt magunkra, az elmélyülésre, a befelé fordulásra.  Vizsgáljuk meg fájdalmainkat, sérelmein        ket, korlátainkat. Ne ragaszkodjunk ezekhez a berögzülésekhez, hisz ezek akadályozzák a tovább haladásunkat életünket, nézzünk szembe az igazsággal, önmagunkról, s környezetünkről. Ha úgy érezzük, csak egy helyben topogunk, akkor bizony nem merünk .. Ne engedjük, hogy a látszólagos sötétség megfélemlítsen, elbizonytalanítson minket, hisz hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka is. 

 


Kék Éjszaka /AKBAL/Hullámvarázs

0928-10.13.

 

 

Ez az időszak bizony sötétnek  tűnhet, de ne adjuk fel a reményt. A reéyt arra, hogy jobbá válhatunk, hogy legyőzhetjük démonjainkat.

ÍSok erőt és kitartást kívánok Mindenkinek !

 

Szeretettel:Maja

 

03

Kék Éjszaka AKBAL [ak´bal]

Az ötletek ereje Intuíció - álmodni

Víz Nyugat

Árnyékoldal:

Túlságosan belső és szubjektív beállítódás, önmagunk elvesztése a belső térben, depresszió, önbírálat, félelem a változástól, felszínesség, az értéktelenség és az elkülönültség érzete, önbecsülési problémák, „megrekedtség”

Fényoldal:

Csend, „gazdagság”, kreativitás, kozmikus bőség, derű, nyugalom, álomidő, az álmok energiája, tudatos álmodás, az álmok felfedezése, az álomszimbolika megfejtése, belső utazás, a magába záró sötétség, a belső világ kreativitása, a misztérium székhelye, a lélek szentélye, önelemző utazás, a belső látás és integráció, ami egybevonzza és egyesíti az álmot a megvalósító energiákkal

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések