2021.01.10. Kék Kéz Hullám

 

2021.01.10.  a Kéz hullám első napja, mely 13 napig érezteti hatását.



 

 

„Manik a kapu, a nyílás, az átjáró egyik megértésből a másikba.

Ö jeleníti meg a "szépség útját", a képességet, hogy mindenben és önmagadban is meglásd a belső szépséget. A maják számára Manik jelképezi a szarvast, a gyengéd, derűsen éber vezetőt, aki gördülékeny szépséggel és nemességgel lép­del, megnyitva, feltárva mindent.”

By Maja Orákulum

           

A kéz hullámában a gyógyításé a főszerep. Ideális időszak ez a test, a lélek és a szellem megtisztítására és gyógyítására. Mindannyian rendelkezünk a gyógyítás képességével, és saját magunk tudjuk a legjobban, mi a jó nekünk. Éljünk ezzel  a adottságunkkal.

 A kéz a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés időszaka is. Ne felejtsük, hogy kezünkben van a cselekvés. Arra tanít, hogy vedd észre életedben, ha sokat vállalsz. Figyelj arra, hogy amit elkezdtél, fejezd is be.

 A Kéz a kíváncsiság, a megismerés pecsétje. Tárjuk ki kezünket az új dolgok és, élmények felé!

 

„Te vagy a nyitott edény, melyben játszhat a fény…”

 

„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

 

07

Kék Kéz MANIK [manik]

A kiteljesedés ereje Tudás - gyógyítani

Víz Nyugat

Árnyékoldal:

A dolgok befejezésének problémái, túl sokat beszélni, szórakozottság, szétszórtság, idegesség (stresszes-állapot), hiperaktivitás, „mókuskerék” szindróma

Fényoldal:

Kiteljesedés, kapu, megnyílás, tudás a hatalomról és a beteljesülésről, spirituális eszközök, tudatos cselekvés, gyógyítás, „belső orvos”, földhözragadtság, tudásszomj, kíváncsiság, intelligens befejezés, a véghezvitel bölcsessége, gyógyító cselekvések

 

 

Böjtös-Tölgyfa Mária

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések