A Tzolkin és a Galaktikus Aktiváló Portálnapok


A Tzolkinban néhány nap zöld. Hogy mit is jelent ez? Ezek portálok, nyitott ablakok, ezeken a napokon az energiák dimenziók között, szabadon áramolhatnak. Ha csatlakozunk, és hagyjuk át folyni magunkon, magunk is csatornává válunk. A Galaxisból érkező energiák rajtunk keresztül jutnak el a Föld anyához. Így aktíválhatjuk mi is a kapott energiákat.
Leggyakrabban ezek a portálok egy-egy napra nyílnak meg, de van a Tzolkinban kétszer 10 nap, amikor folyamatosan nyitva vannak. Most az első tíz energiáit éljük.
Ha tanulmányozzuk a naptárat, láthatjuk, hogy ezek a napok különleges mintát alkotnak. Sokan a DNS csavar mintáját látják benne. A másik lehetőség, hogy azt ábrázolja, ahogy az egyes hullámok egymásba kapcsolódnak. Ez a mintázat megtalálható a csörgökígyó bőrén, ami a maják és más kultúrákban is nagy tiszteletnek örvend.

Figyeljünk a most jelen lévő energiákra, és ha érezni akarjuk ezt a kivételes lehetőséget, Kérjük meg Hunab K’u-t,  a Teremtőt,  hogy engedje keresztül folyni rajtunk ezeket!

Az első tíz nap: 2019.02.07-17.-ig
a második tíz nap: 03.20-30.-ig tart majd

Böjtös-Tölgyfa Mária

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések