Mesterkristályok-Befejező rész


Elérkeztünk a 12 Mesterkristály két utolsó darabjának bemutatásához.

A tizenegyedik Mesterkristály a Csaorit.

A tizenegyes szál a kitartásé. Megtapasztalást ad a kitartás, elfogadás, megadás és a győzelem energiájában.
Védelmezi és feltölti az egész testünk energiával. Lélekkő, mely segít legyőzni legbensőbb félelmeinket. Segíti a spirituális előrelátást. Megkönnyíti mások elfogadását. Különösen hasznos dolgok távlatokban történő szemléléséhez.
Fizikai síkon jótékonyan hat a szemre, a szívre és a májra. Álmatlanságra is kiváló a Csaorit.


És elérkeztünk az utolsó Mesterkristályhoz. Ez a kő nem más, mint a Szelenit. Ennek a kőnek nagyon finom a rezgése. Békességet nyújt, kitűnő meditációhoz és spirituális tevékenységekhez. Ősi kő, mégis azokhoz a kristályokhoz tartozik, melyek hordozzák az új rezgéseket.
Elrendezi a zűrzavart, és lehetővé teszi az összefüggések mélyebb megértését. .Fokozza a gerincoszlop rugalmasságát, semlegesíti az amalgán tömések higanytartalmát és a szabad gyökök hatását.

Ezennel befejeztem a Mesterkristályok bemutatását. Lehetne még sok mindennel kiegészíteni a leírásokat. De én úgy gondolom, ha valaki ennél behatóbban akarja tanulmányozni őket, egy rahedli infót találhatunk a Neten. Én Judy Hall  Kristálybibliáját tartom a bibliámnak az ásványok világában.

Csodás ékszerek,  karkötők, medálok, marokkövek, dísztárgyak teszik szebbé életünket, melyekkel jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben, feltöltenek, tisztítanak, energetizálnak, gyógyítanak és elvarázsol szépségük... Ki nem szereti őket? A legnagyobb szkeptikusok is előbb-utóbb beadják a derekukat egy sejtelmesen csillogó Labradorit, vagy egy kristálytiszta Hegyikristály előtt.

Böjtös-Tölgyfa Mária

forrás Kristálybiblia Judy Hall

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések