2020 Varázsló

 


Ma kezdődik a Tzolkin második hullámvarázsa, ami a Varázslóé (12.28.-01.09.)

 

Fehér Varázsló. a mágia ereje. Felvétel, elvarázsolni

 

„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

 

 

A Sárkány megadta a kezdő löketet, energianyalábot az induláshoz,amire most igazán szükségünk van, a Varázsló pedig segít előhívni belső „sámánunkat” a varázslót, aki minden emberben megtalálható.

A varázslat kivételesnek tűnik, mégis gyakran hétköznapiságában jelenik meg. Ha megengedjük magunknak, hogy ne tudjunk, megnyitja az utat az elme előtt, a mélyebb megértés felé. A Varázsló megláttatja a mindennapi csodákat életünkben, rajtunk múlik, hogy meglátjuk-e.

Az az akarat, ami nincs összhangban az istenivel, önmagán kívül keresi a válaszokat és az erőt. Ha befelé fordulsz vezettetésért, visszatalálsz a forráshoz.

Hinnünk kell önmagunkban és a varázslatban, most, ebben a tizenhárom napban fogékonyabbak vagyunk erre az energiára.

Fedezd fel értékeidet, lehetőségeid. Lásd meg, mennyi értékes és jó dolog van benned.

Vállald fel és erősítsd önmagad. Senki és semmi nem adhat annyi erőt neked, mint saját magad.

Ezekben a napokban figyeld meg, hogyan jelenik meg életedben az irányítás és a kontroll, s a hatalom, a manipuláció. Mennyire fontos neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan te szeretnéd?

 

Nézz szembe a bizonytalanságaiddal és a félelmeiddel. Lásd meg, hol kell változtatnod hozzáállásodon, hogy túlléphess rajtuk.

 

Eljött az őszinteség ideje, önmagaddal és másokkal szemben is. Meglátod, a nyíltszívű őszinteség, a nyitottság megnyitja a kaput a varázslat, s az álmaink megvalósulása előtt..

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések