2020.12.02.-04. Csillag

 


2020.12.02.-14.

 

Ma kezdődik a Tzolkin utolsó Hulláma , a Sárga Csillag.

 

Színe az aranyszikrákkal teleszórt kék, /Lápisz Lazuli kő/, mely egyesíti a Föld bolygó kékjét a csillagok bölcsességével. Művészet, elegancia, báj, szépség, részletekig menő tökéletesség, s a cselekvést szépséggel megkoronázni. Ez a Csillag fényoldala.

 

„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

 

„Lamat csillagmag ajándéka a mindent egyesítő harmónia felis­merése. Ahelyett, hogy csak vágyakozol arra, hogy harmonikus légy, válj te magad harmóniává. Élő valóságként, ne csak elvont fogalomként gyakorold a harmóniát. Ez a gyakorlat különféle energiákat, gondola­tokat, embereket és folyamatokat vegyít össze. Intuitív vezettetésedet kövesd abban, hogy mit és mikor vegyíts. Ha elkezded szívedet követ­ni, meg fogod ismerni, amikor a csillagokhoz visszavezető úton jársz.”

By Maja Orákulum

 

A következő tizenhárom nap a Tzolkin végét jelzi. Érdemes visszanéznünk az elmúlt 260 napra. Ez a Hullám a dolgok tökéletesítésének, befejezésének időszaka. A Hullám egyik kihívása, a diszharmónia megélése életünkben. Megtanít arra, hogyan éljük meg rugalmasan, hogyan kezeljük, hisz a tökéletesre csak törekedhetünk, de soha nem érhetjük el azt. Ha mindig a tökéletes pillanatra várunk, bizony sok mindenről lemaradunk.

Tekintsünk vissza életünkre, az elmúlt időszakra, döntéseinkre, feladatainkra, a tanításokra, amiket kaptunk. Vonjuk le a tanulságot, s lépjünk tovább. Készüljünk fel a következő Szent Körre, egy újabb spirálra, életünk, fejlődésünk következő 260 napjára…

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések