2021 Sárga Ember Hullám

 

Tegnap ismét új spirálban léptünk, ez az energia az Emberé…/EB/


03.16.-28.

 

Jelmondata:„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Ez a pecsét a szabad akarat ereje.

 

Bölcsesség - megélni az életet!

 

Tüzes jegy, égtáj szerint Délhez köthető.

Köve a kalcittal szórt kvarc, császártopáz, sagenit és a kriszpit.


A befogadás, bőség, teremtőerő, s a mély bölcsesség jegye az Ember. A választás kérdéskörét feszegeti ez a hullám. Vajon a megfelelés, a befolyásolás a mérvadó életünk jelentős részében, vagy a Felsőbb Énünk az, amire hallgatunk utunk során…? …az elmével való harcunkat is szimbolizálja az Ember. Fontos feltenni magunknak a kérdést, hogy mi az, ami boldogsággal, örömmel, a beteljesülés érzésével tölt el? Ha már tudjuk a választ, ne felejtsük mindennapi életünkbe bele építeni!

A Vihar, az előző hullám, új játszóteret rendezett, kisöpörte a régi, elavult energiátkat. Éljünk a lehetőséggel, s megújulva, legyünk saját életünk rendezője.

 

Az anyagba való manifesztáció ideje is ez a tizenhárom nap. Ha gondunk van a befogadással, a teremtéssel, akkor nehéz időszak elé nézünk, mert ez az energia szembe állít ezekkel. Tükröt tart elénk, megmutatja, hol, mi nem működik.

 

A Hullám hetedik, középső napja a Tükör(03.22.) Ezen a napon még jobban figyeljünk a jelekre, hisz útmutatóul szolgának, hol kell változtatnunk.

 

Az ég ajándékainak befogadására igazán megfelelő ez az időszak. Ez, a mostani időkben még nehezebb….meglátni, és elfogadni, befogadni.


Szép napokat kívánok szeretettel:

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések