Vörös Kígyó 2021

 

Ismét új hullámban vagyunk, ami a Kígyó energiáját hordozza.

03.29.-04.10.

 

 „Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtőző bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

 

Ez az időszak az újrakezdés, a megújulás ideje.

„A kígyó napokon felébred belsőnk életereje és életkedve. Felerősödött életenergiát, az élethez való erőteljesebb vágyat, kedvet és szenvedély érzünk. A férfiban a szexuális szenvedélyt, a nőben pedig a termékenységet ébreszti fel a kígyó.”

Adjuk át magunkat ennek az energiának, engedjük el a kis én gondjait.

Lovagoljuk meg ezt az energialöketet, ne féljünk belevágni új dolgokba, vagy megújítani a régit. A Kígyó segíti életünkben az ösztönösséget, beindítja energiáinkat, feltölt élettel, életkedvvel, szeretettel és szenvedéllyel.

Lehet, hogy nehézségekbe ütközünk. A Kígyó a szexualitást, az ösztönöket, életerőt, a megújulás energiáit képviseli. Bizony sokunknak vannak elakadásai ezekben a dolgokban. Nézzünk önmagunkba és ismerjük fel, mitől kell megszabadulnunk, mit kell másképp csinálnunk, hogy energiáink beinduljanak. Tegyük fel a megfelelő kérdéseket, és hallgassunk megérzéseinkre. Meg fog jönni a válasz!

Ünnepeljük az életet, szeressünk, bízzunk, és bocsássunk meg.

A Hullám második napján kezdődik az első 10 portálnap.

Galaktikus Aktíváló Portálnap:



 

Mint ahogy az ősi maják tanulmányozták a Föld energiaciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak.Portál napokon kéred a Teremtőt, Hunab ku-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. „

 

Az Idő törvénye alapjai

  

Böjtös- Tölgyfa Mária

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések