Ma ismét új hullámra ébredtünk….2021.03.03.-03.15 ....

 


Az elkövetkező tizenhárom nap a Viharé.


Mindig a Hullám első napja a legerősebb. A hullám, a napi KIN és a vezető energia is ez a pecsét. A Vihar, már nemcsak egy kis szellő, igazi vad, és energikus. Megtisztít, feltölt, a szabadság extázisát adja a kezünkbe. Ne féljünk a változástól, az mindig jó, ha az első pillanatban nem is úgy tűnik.

 

„Ne félj a vihartól, hanem tanulj meg táncolni az esőben”

 

Az előző hullám az elengedésről szólt. A Világáthidaló a megbocsátást, a régi minták elengedését, az alázatot tanította. Az elmúlt 13 napban úgy érezhettük, hogy megállt a világunk, semmi sem működött életünkben....mintha várnánk valamire. A régi energiák már elavultak, nem működtek, de még nem volt ott az új.  A Vihar az, aki a nagytakarítást végzi, viszont ő már nem kérdez. Ne lepődj meg, ha felfordul körülötted a világ. Lásd meg a dolgok, történések mögötti igazságot!

A Vihar az új dolgokba való belevágást, a bátorságot preferálja, hogy ne ragadjunk bele a régi dolgainkba, megszokásainkba. Arra bátorít, hogy éljük meg igazi énünk, szárnyaljunk, s tisztuljunk meg. Engedjük el a veszteségtől, reménytelenségtől, az ismeretlentől való félelmeinket!

 

 

„A Cauac  (a Vihar Maja neve)által megtestesített harmonikus bölcsesség a szabadság. Az az állapot, amikor nem korlátoz hit, karma, szükség vagy körülmény, semmilyen választásodban vagy cselekedetedben. A szabadság a nyitott valóság, melyben tudod, hogy minden pillanatban tiéd a választás lehe­tősége. Ebből a perspektívából származik a legteljesebb szabadság: megtanulni termé­szetes harmóniában és egységben élni az Isten akaratával.”

By Maja Orákulum

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések