Sárga Nap Hullám



Ma ismét új hullám veszi kezdetét, a Sárga Nap/AHAU/

2020.05.08.-20.


A Nap napokon a lélek házába érkezünk.

Ahau a leplezetlen misztérium, a feltétel nélküli szeretet és határtalan áldás egyszerűsége
A következő tizenhárom napban fedezzük fel Ahau egyszerű titkát, a feltétel nélküli szeretetet.
Szeresd az egész teremtést. Te Istenben vagy, és Isten benned. Ahogy kifejezésre juttatod a feltétel nélküli szeretetet, többé válsz, mint aminek korábban ismerted magad. Fénylő leszel, isteni termé­szeted teljes megnyilvánulása
Maja nyelven a szellem K'inan, ami annyit jelent, mint "napnak len­ni". A maják a szellemet a szoláris energiában érzékelték.
By Maja Orákulum

Mai, felgyorsult világunkban nehéz szeretni. Talán önmagunkat a legnehezebb, s bizony másokat sem könnyű. Az elvárások, a bizonyítási kényszer, a megfelelés, az önzőség, irigység, féltékenység a feltételek működtetése,a játszmák, bizony megkeseríthetik életünket. ÉS ez a mostani helyzet sem könnyíti meg.A bezártság, elszigetelődés, talán még jobban a felszínre hozza az elakadásainkat.

A megengedés, a megbocsátás a kulcs, amikor megengeded önmagadnak és másoknak is, hogy azok legyenek, amik.  A Nap segít felismerni a szeretet hatalmát, amikor nem korlátoz hit, karma, elvárás, amikor látod az összképet, tudod ki vagy, és mit akarsz... Engedjük meg magunknak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Szeressük, kényeztessük magunkat. Lássuk másképp a világunk!

Böjtös-Tölgyfa Mária
CiMi


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések