Vörös Égenjáró


Ma ismét új hullámot kezdünk !

05.21.06.02.
Ma a Maja Tzolkin szerint KIN 53 . Vörös Mágneses Égenjáró./BEN/ nap van.

 Ezen a napon belépünk a Vörös Égenjáró Hullámvarázsba, mely 13 napig érezteti hatását Ezen a napon belépünk a Vörös Égenjáró Hullámvarázsba, mely 13 napig érezteti hatását

Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél lunáris tónusával.
Engem a tér ereje vezet utamon.



Minőségei: változó, folyékony viszonyítási pontok, idő/tér utazó, égen járó, angyali hírnök, a mennyek oszlopai, bátorság, új irányok, misztikus utazás, együttérzés
Ben az égen járó, a téridő-utazó aki dimenziókon ugrik át, hogy segítsen neked a menny lehozatalában a Földre
Ben száma a tizenhárom, az univerzális mozdulat rezgése a fény fejlődésének útján. Jósé Argüelles szerint: "A tizenhárom a szoláris szám, az elsődleges fény információs hulláma. Az dimenziók közötti váltás eszközét jeleníti meg." Ben-nel te magad leszel ez a dimenziókon át utazó égen járó.
Ben színe a lágy, alkonyi rózsaszín, a szívcsakra rózsaszínje, a felté­tel nélküli szeretet születése. Ben segít az önszeretet kifejezésre jut­tatásában, hogy a többi "önmagadért" is odaadó szeretetet érezhess.
Ahogy a maják mondják: In Lak'ech - Én egy másik Te vagyok! Ez a szín segít a szeretettel, a gyógyító hatalommal való összekapcsolódás­ban.


Az égenjáró napjain kíváncsiságunk szomját kell oltani. Az égenjáró egy igazi felfedező. Egyetlen motivációja az életben, új helyek, területek felfedezése. Viszont mikor valamit felfedezett, akkor azonnal tovább áll.

Ismerjük fel korlátjainkat, határainkat, s ha már megvan, változtassunk életvitelünkön. Legyenek új szokásaink! Rúgjuk fel mindennapi rutinjaink, ezáltal új dolgok jönnek majd be életünkbe.
Teremtsünk időt önmagunkra. A dinamikus egyensúly megtalálása igen fontos momentum. A test- lélek- szellem egységét erősítsük, meditálással, olvasással, tornával, vagy ami épp jólesik. Fontos, hogy törődjünk magunkkal.
Találjuk meg a középutat, mely önmagunk felé vezet.

Böjtös- Tölgyfa Mária
CiMi


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések