Kristályszerelem



Vonzódunk hozzájuk megmagyarázhatatlanul. Imádjuk a színüket, formájukat. Ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy a miénk legyen AZ a karkötő, AZ a medál, AZ az ékszer!
Az ásványokat évszázadok óta használják gyógyításra. Orvosilag nem igazolt a hatásuk. Megfigyelések alapján terjedt el az egyes kövek hatásai. Mégis használják az egész világon.

Tudományos magyarázatot is találhatunk: ezek az ásványok atomokból állnak, a részecskék hatással vannak egymásra és energiát fejtenek ki, így a rezgésük hatással van ránk, ha kontaktusba kerülünk velük.

Tévedés ne essék, a kő választ minket. Tehetetlen vagy , kell és kész, te csak annyit tehetsz, hogy megszerzed, hordod, és valami megmagyarázhatatlan ok miatt jól, jobban érzed magad a bőrödben.
Spirituális megközelítésben a köveknek van testi, lelki és pszichikai hatása is. A gyógyító kő energiája feloldja a bennünk lévő blokkokat.
Minden ásványnak más és más a szerkezete. Ezek a jellegzetes geometriai kristály szerkezetek alapján lehet beazonosítani őket.

A kövek tárolják az energiákat, ezért rendszeresen tisztítani kell őket. Erre több módszer van. Fontos tudni, melyik kristályt hogyan tisztítsunk, tároljunk. A Rózsa kvarcot például ne a Nap energiájával töltsük, mert kifakítja színét, Egyes kövek meg felbomlanak, ha folyó víz alá tesszük őket.(Angelit, Malachit) Ha a Föld energiáját hívjuk segítségül, akkor is óvatosak, körültekintők legyünk, ne legyen vegyszerezett, túl savas,stb. Vannak kövek, melyet a Hold energiájával lehet tölteni. A tiszta tengeri só is megoldás, arra ügyeljünk hogy itt se közvetlenül érintkezzen az ásványokkal, a só ágyra tegyünk egy tiszta vászon darabot, és arra tegyük a megtisztítani kívánt köveket.
Melyik megoldást válasszuk? A neten tudunk tájékozódni a kövek szerkezetéről, sok könyv is segítségünkre lehet(Kristálybiblia).

Az én módszerem: Ha a kő szerkezete engedi, én a folyó vizet kedvelem. Ha gyors megoldás kell, a két tenyerem közé veszem a kristályt és megkérem a követ, hogy tisztítsa és töltse fel magát , avval az energiával, melyre a tulajdonosának szüksége van. Misztikus? Lehet. Működik? Az én tapasztalatom az, hogy igen.
Van egy megoldás, melyben a köveket nem kell tisztítani, feltölteni. Melyben kis akkumulátorokként működnek és nem merülnek le soha. Hallottál már az Orgon energiáról?
A következő rész erről szól majd

Böjtös-Tölgyfa Mária


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések